KUURNE Metaal afwerken op een efficiënte, duurzame en innovatieve manier? Dat kan. Op 23 februari 2023 bundelen vijf experts hun kennis en ervaring. Tijdens live demo’s, netwerking en real life cases geven ze tips en tricks om roestvrij staal te perfectioneren. En dat voor een exclusief aantal bezoekers. 

Metaalbewerking 2.0

Metaalbewerking is vandaag meer dan een beroep. Het is een kunst om elk ruw element te verwerken tot egaal en kwalitatief staal. Continu innoveren en leren is dan ook de boodschap. 

 

“De afwerking van staal wordt in onze industrie niet vaak in de kijker gezet. Jammer, want elk eindproduct staat of valt met een hoogwaardige afwerking. Dat is de reden waarom Metal Finishing Day in het leven is geroepen. Het is het eerste evenement waar metaalafwerking een prominente rol krijgt en alle stappen van het finishing proces in kaart gebracht worden.” – Dieter Dendauw (General Manager VG Machines)

 

Tijdens Metal Finishing Day dompelen de experts je onder in de nieuwste technologieën en ontdek je 1001 manieren om op een kostenefficiënte manier staal feilloos en met aandacht voor detail af te werken. Verwacht je aan live demo’s van de handigste tools, Q&A-sessies van onze experts, inspirerende cases, een walking dinner en de mogelijkheid tot non-stop networking.

Kortom, duid 23 februari  2023 met stip aan in je agenda en maak je klaar voor een memorabele Metal Finishing Day. Connecteer met collega’s uit de industrie en versterk je expertise in metaalbewerking tijdens dit gratis evenement. Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus snel reserveren is de boodschap.

Eén dag, vijf experten

Staal en roestvrij staal (rvs) hoogwaardig afwerken vereist techniek, kennis, innovatie en vakmanschap. Cibo Robotics, Phibo Industries, VG Machines, SPALECK en Cibo Abrasives slaan de handen in elkaar en vormen een taskforce met één doel: staal kwalitatief afwerken. 

Hoe? Met aandacht voor automatisatie, eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid gaat elk van hen aan de slag. Samen garanderen ze de hoge standaarden die elke rvs opdracht vraagt én dat op een kostenefficiënte manier.

 

Praktisch

  • Wanneer: 23 februari 2023 van 14 u tot 21 u
  • Waar: VG Machines, Noordlaan 27, 8520 Kuurne
  • Gratis toegang met inschrijving

 

Metal Finishing Day is een initiatief van VG Machines, Cibo Robotics, Cibo Abrasives. Phibo Industries en Spaleck.  Op 23 februari 2023 komen ze samen bij VG Machines in Kuurne om hun kennis en ervaring te delen over het afwerken van roestvrij staal op een efficiënte, duurzame en innovatieve manier.

Meer info contacteer:

Bart Strouven

bart@ciborobotics.be 

+32 (0)16 61 85 85 

Een gerobotiseerd schuurproces is dé manier om aan een lage kost de hoogste afwerkingsgraad te behalen, keer op keer.

Bart Strouven - specialist industriële schuurrobots

Robotisering als opportuniteit

Een win voor jullie productievloer? Laat het ons gratis uittesten! 
Profiteer tijdelijk van een gratis technische demo.

OOK AUTOMATISEREN MET EEN SCHUURROBOT?