Join Our Team at Cibo Robotics!

Bij Cibo Robotics zoeken we een getalenteerde robot ingenieur om ons team te versterken en mee te bouwen aan de toekomst van robotica in de metaalindustrie.

Innovatieve Technologie

Werk met de nieuwste technologieën in robotica en automatisering.

Inspirerende Werkomgeving

Geniet van een dynamische en creatieve werkomgeving waar jouw ideeën tellen.

cobot vs robot

Vacatures bij Cibo Robotics

Robot Ingenieur

LOCATIE – Tildonk (38u/week)

Functieomschrijving

Cibo Robotics zoekt een enthousiaste robot ingenieur om ons team te versterken. Als robot ingenieur bij Cibo Robotics speel je een cruciale rol in het programmeren van onze geavanceerde schuurrobots, ondersteun je bij de oplevering van projecten en geef je opleidingen aan onze klanten. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën die de toekomst van robotica en automatisatie zullen vormgeven.

Jouw Profiel

Je hebt een master- of bacheloropleiding in een technische richting of industriële wetenschappen, eventueel met een specialisatie in automatisatie of robotica, of je kunt gelijkwaardige vaardigheden en ervaring aantonen.

Technische Vaardigheden

Ervaring met CAD software (Solidworks, Fusion 360 of Inventor). Kennis van programmeertalen: Python of C++.

Optioneel, maar een pluspunt: Ervaring met ROS (Robot Operating System). Kennis van robotica (industriële robots en/of cobots), mechatronica. Kennis van CNC-code.

Wat Wij Bieden

Loonpakket volgens jouw ervaring en profiel, met o.a. maaltijdcheques, groepsverzekering, smartphone, … Een unieke kans om je stempel te drukken op de toekomst van robotica en cobots. De mogelijkheid om veel te leren over de nieuwste technologieën in robotica en automatisering. Een inspirerende werkomgeving waar innovatie en creativiteit centraal staan. Dynamiek van een start-up met een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen.

Waarom Kiezen voor Cibo Robotics?

Cibo Robotics is dé thuishaven bij uitstek voor een ingenieur die op zoek is naar een job met variatie, waar ruimte is om bij te leren en jezelf uit te dagen. Dit alles met een flinke portie vrijheid om dit in te vullen op een fijne manier. En als bonus ken je na een jaar (bijna) alles van schuren, slijpen en polijsten!

Kom jij ons team versterken?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een inspirerende omgeving? Solliciteer nu en groei mee met ons ambitieuze team!

Over Cibo Robotics

Cibo Robotics is een pionier in de automatisering van schuurprocessen in de metaalindustrie. Wij maken gebruik van geavanceerde robots en cobots om complexe taken eenvoudig en toegankelijk te maken voor zowel grote ondernemingen als KMOs. Ons doel is om bedrijven een concurrentievoordeel te bieden door hen te ondersteunen in het behouden van kennis en talent. Met een klein, toegewijd team opereren wij onder de vleugels van CIBO Abrasives, wat ons de voordelen van een startup en een stabiel, matuur bedrijf biedt.
Bij Cibo Robotics ligt onze focus op innovatie en creativiteit. Wij streven ernaar om de maakindustrie te versterken door middel van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Onze missie is om een toekomst te creëren waarin robotica centraal staat in de groei en ontwikkeling van de productiesector. Met korte communicatielijnen en een open bedrijfscultuur zorgen wij ervoor dat elke stem gehoord wordt en elke mening telt.

Onze Diensten

Robot Programmeren

Wij bieden geavanceerde programmeerdiensten voor industriële robots, waardoor uw productieprocessen efficiënter en nauwkeuriger worden.

Project Oplevering

Ons team begeleidt u van begin tot eind bij de oplevering van robotica-projecten, inclusief installatie en inbedrijfstelling.

Opleidingen

Wij geven uitgebreide opleidingen aan uw personeel om hen vertrouwd te maken met onze robots en hun toepassingen.

Technologische Ontwikkeling

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën om de toekomst van robotica en automatisering vorm te geven.

Solliciteer Nu

Ben jij de enthousiaste robot ingenieur die wij zoeken? Wil je een cruciale rol spelen in de toekomst van robotica en automatisering? Solliciteer dan nu bij Cibo Robotics en maak deel uit van een innovatief en dynamisch team. Klik op de knop hieronder om je CV te sturen en een unieke kans te grijpen!